boutje rhino digi 4

Algemene vragen over electronica, accu, servo, lader, transponders e.d.

Moderator: Moderator's groep

Gebruikersavatar
rc-rob
Forum verslaafd
Forum verslaafd
Berichten: 1346
Lid geworden op: ma aug 13, 2007 5:01 pm
Land: NL
Provincie: Overijssel
Merk: Hormann
Type: Tk10
Zenderset: Sanwa M11 x
Website: www.rcbigscale.nl
Locatie: Haaksbergen

boutje rhino digi 4

Berichtdoor rc-rob » ma feb 01, 2010 12:56 pm

Ik ben opzoek naar het boutje waarmee je de servo hevel vastzet van een rhino digi 4 servo.
dat is volgens mij m3,5 ofzo? het is wel fijne draad..was even de schade aan het bekijken na de wesbokaal zag dat die gewoon weg was..maar het heveltje zat nog mooi op de plek :schater:
(is ook de enige schade die ik had na het hele wiekend :D )

Maar weet iemand waar je die kan krijgen? heb even wat shops bekeken ma zie ze zo niet staan?

Groeten Rob
Afbeelding
Hörmann TK10

Gebruikersavatar
rc-rob
Forum verslaafd
Forum verslaafd
Berichten: 1346
Lid geworden op: ma aug 13, 2007 5:01 pm
Land: NL
Provincie: Overijssel
Merk: Hormann
Type: Tk10
Zenderset: Sanwa M11 x
Website: www.rcbigscale.nl
Locatie: Haaksbergen

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor rc-rob » ma feb 01, 2010 1:04 pm

Zie ze hier al staan.. http://www.bigscaleshop.nl/index.php?ac ... uctId=3536" onclick="window.open(this.href);return false;
maar imbus is toch wat mooier he..dus als iemand ze weet te vinden :mrgreen:
Afbeelding
Hörmann TK10

Gebruikersavatar
Kristiaan
Regelmatig hier
Regelmatig hier
Berichten: 632
Lid geworden op: do mei 24, 2007 7:34 pm
Land: Nederland
Provincie: Zeeland
Merk: Hörmann
Type: TK10
Zenderset: Sanwa M11X
Frequentie: DSM
Club: MRCE
Locatie: Oost-Souburg

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor Kristiaan » ma feb 01, 2010 1:29 pm

Moet je PK even mailen.
Heb ze daar ook eens gehaald, zakkie van HPI met 2mm imbus koppie.
Afbeelding
Hörmann Modelltechnik - Modellsport IT. Engines - RN Tuning Airfilters - GRP Tyres

Gebruikersavatar
rcnozem
Bigscale Guru
Bigscale Guru
Berichten: 278
Lid geworden op: di mar 20, 2007 5:16 pm
Land: NL
Provincie: Noord-Brabant
Merk: Compass
Type: 6 HV
auto 2: Beam
Type 2: E4 advance
Zenderset: Futaba T10CG
Frequentie: 2.4 ghz
Website: www.rigidheli.com
Locatie: Berlicum

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor rcnozem » ma feb 01, 2010 3:49 pm

http://www.feetspeedracing.tk" onclick="window.open(this.href);return false;

Cilinderkopinbus m2.5...10 voor een euro :thumright:

Gebruikersavatar
RonW
Stamgast
Stamgast
Berichten: 951
Lid geworden op: wo nov 28, 2007 10:44 pm
Land: NL
Merk: Homemade
Type: Monsterbeetle Pro XL
auto 2: Losi
Type 2: 22T
Zenderset: Spectrum DX3C
Frequentie: 2.4GHz DSM
Club: RCLargescale
Locatie: Ommen
Contacteer:

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor RonW » ma feb 01, 2010 4:12 pm

Is dit niet net als bij de Hitec 5745 een M2,6?
Die heb ik wel liggen in imbus.
"project" MonsterBeetle Pro XL/XL!!!!!

Afbeelding

Gebruikersavatar
rc-rob
Forum verslaafd
Forum verslaafd
Berichten: 1346
Lid geworden op: ma aug 13, 2007 5:01 pm
Land: NL
Provincie: Overijssel
Merk: Hormann
Type: Tk10
Zenderset: Sanwa M11 x
Website: www.rcbigscale.nl
Locatie: Haaksbergen

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor rc-rob » ma feb 01, 2010 5:10 pm

RonW schreef:Is dit niet net als bij de Hitec 5745 een M2,6?
Die heb ik wel liggen in imbus.
Als je op de link klikt van bigscaleshop staat er ook bij dat ze voor de hitec 5745 zijn
dus zou goed kunnen!?

Bedankt voor de tips allemaal :beerhug: nu moet het wel lukken
Afbeelding
Hörmann TK10

Feet Speed Racing
Actieve poster
Actieve poster
Berichten: 142
Lid geworden op: di mar 31, 2009 8:29 pm
Provincie: Noord-Brabant

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor Feet Speed Racing » ma feb 01, 2010 9:05 pm

Hallo Rob,

Ik heb ze zo liggen voor je
geef me maar een pb tje

Gr. Richard

Gebruikersavatar
Flying Dutchman
Regelmatig hier
Regelmatig hier
Berichten: 668
Lid geworden op: wo nov 21, 2007 10:27 pm
Land: NL
Provincie: Overijssel
Merk: Hörmann
Type: HT3 & HMT
auto 2: Killer Krawler
Type 2: Axial Wraith
Zenderset: 4PK
Frequentie: 2,4 GHZ
Club: www.MOATN.nl
Website: www.RC-BMC.nl
Locatie: Steenwijk
Contacteer:

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor Flying Dutchman » di feb 02, 2010 6:31 am

Jammer heren, maar zoals RonW al zegt.. het is een M2.6 en NIET een M2.5... en 8 mm is wel heel kort, uit mijn hoofd zeg ik dat ie OFFICIEEL langer is....

Als ik jou was zou ik RonW dus even benaderen....
Afbeelding

Gebruikersavatar
Magicfingerzzz
Junior gebruiker
Junior gebruiker
Berichten: 15
Lid geworden op: di feb 03, 2009 7:37 pm

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor Magicfingerzzz » do feb 04, 2010 8:30 pm

Ik heb mijn imbusjes voor de rhino hier gehaald:
http://www.modelfixings.co.uk/index2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Het type draad ben ik even vergeten,maar zover ik me kan herrineren was het M2,6 :D

Gebruikersavatar
njoy_fg
Regelmatig hier
Regelmatig hier
Berichten: 527
Lid geworden op: vr jun 15, 2007 6:22 pm
Merk: Tamiya
Type: M-03R
Zenderset: Futaba 4pk
Frequentie: 2,4Ghz
Club: MRCZ

Re: boutje rhino digi 4

Berichtdoor njoy_fg » do feb 04, 2010 8:37 pm

HPI101248 Cap Head Screw M2.6x14mm (10pcs) € 3.80 (PK-racing)
Afbeelding


Terug naar “Elektronica algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten