Xandi Double Clutch

Universele/uitwisselbare onderdelen tusen verschillende merken en accessoires
(b.v. koppeling, schokbrekers, banden, velgen, luchtfilter, (hydro)remmen e.d.)

Moderator: Moderator's groep

Gebruikersavatar
Roel
Bigscale Guru
Bigscale Guru
Berichten: 3609
Lid geworden op: za jan 27, 2007 8:22 am
Land: Nederland
Provincie: Limburg
Zenderset: Futaba 3PKS
Frequentie: Spektrum Pro 2.4GHz
Locatie: Panningen

Xandi Double Clutch

Berichtdoor Roel » vr mei 07, 2010 6:51 pm

Xandi Double Clutch

Afbeelding

DDe Xandi Double Clutch is een koppeling in twee fasen, handelend met vier verdiepingen.
Twee vlakken zijn zogenaamde "pull-pads" ontworpen en het slepen van een aandeel op ongeveer 7000 rpm. deze eerste fase voorziet in een zachte, maar krachtige acceleratie van de krappe bochten en neemt de auto op de eerste meters zonder volledige hechting aan de traagheid.
De twee resterende rubbers worden als een zogenaamde 'onderdrukkende afdekkingen "gerichte aanval en als de gewenste (instelbaar tussen de 10.000-12000 rpm), en bieden de definitieve afsluiting van kracht zijn op het optimale koppel van de motor.
Door deze combinatie van tekenen pads, vroegtijdige interventie, en de druk op oppervlakken, het slijpen van de koppeling te voorkomen zal de verdere bedrijf enorme winsten gemaakt in de. Een gebied van slijpen tot 5000 met geringe slijtage is uniek en biedt voor zowel low slijtage van de banden, prettige rijeigenschappen en een optimaal vermogen. Of goede omstandigheden op de baan of zelfs in de regen, in alle omstandigheden, de Double Clutch de voordelen en het levert meetbaar voor betere prestaties. Hieruit blijkt duidelijk de testresultaten en het succes van race ideeën Wohlert Clark, die met zijn team aan de tand heeft koppeling. Betrouwbare metingen met telemetrie systemen op de routes Lostallo, Bologna, Cassino, Dormagen, en Spruce Mountain blijkt duidelijk dat het enorme voordeel dat deze koppeling biedt.
Door steeds zachtere band werd de koppeling in de afgelopen jaren een steeds moeilijker krijgen en in het bijzonder voor de Formule 1 modellen, zou de piloot staan voor de verkiezingen, goede prestaties met een hoge slijtage aan de koppeling of slechte prestaties bij lage slijtage aan de koppeling.
De Dubbele Koppeling lost dit probleem omdat het biedt optimale prestaties en geringe slijtage. 20 liter en meer kilometers kunnen worden bereikt zonder problemen.
Hierdoor kan de klant pads, mouwen en de pinnen van de oude X- Koppeling terug te vallen, omdat deze zijn volledig compatibel.
De Xandi Double Clutch is gebaseerd op de idee van licht Schaal ontwikkelaars Clark Wohlert en was technisch en constructief door Xandi Modellbau uitgevoerd. De Xandi Double Clutch wordt toegepast voor de utility model.
De foto's tonen een koppeling na ongeveer 13 liter operatie in de Formule 1

De Xandi Double Clutch is beschikbaar vanaf volgende week voor de X1 en populaire Touring Car Formula One auto's en kost € 169,00. Een versie voor touring RS-5, FG en andere producent is in ontwikkeling en zal binnenkort ook beschikbaar zijn. Een exacte datum staat nog niet vast.

Waar te koop: Winkeliers, Xandi Modellbau en Clark's Model Sport
bron: www.xandi-modellbau.de
Velle est posse

Terug naar “Bigscale universele onderdelen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast